Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

Over ons

Met Kubiek Ruimtelijke Plannen geven we al meer dan 10 jaar advies over Ruimtelijke Ordening. Hierdoor weten we als geen ander wat erbij komt kijken als je een bestemmingsplan of bouwplan wil ontwikkelen samen met een gemeente of ontwikkelaar. Vanuit die brede kennis en ervaring over ruimtelijke plannen is Kubiek Academy ontstaan. Die opgedane kennis willen we graag delen met mensen die werken in de ruimtelijke ontwikkeling. Of dat nu in de publieke of civiele markt is, daarop passen we de trainingen aan.

Ruimtelijke ontwikkeling beslaat een breed werkveld. Voor sommige specialismen werken we samen met experts van andere bureaus. Zo deelt juridisch adviseur Fred den Boef zijn kennis over de nieuwe omgevingswet. En geeft communicatie-expert Govert Henk Mijnders een training over communicatie in gebiedsontwikkeling. Specialismen zijn belangrijk voor onze Academy en wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons aanbod.

De trainingen van Kubiek Academy zijn kwalitatief, up to date en altijd vol met informatie die we hebben opgedaan in de praktijk. In de trainingen maken we gebruik van veel voorbeelden zodat de theoretische informatie gelijk praktisch wordt. Deelnemers kunnen ook zelf cases meenemen en aandragen. Saai, daar zijn wij niet van, we vinden interactie en flexibiliteit heel belangrijk.

Wij zijn Kubiek Academy

Maak kennis met onze deskundige en ervaren collega’s.

Chris Baggerman

Trainer

Fred Den Boef

Trainer

Peter Wallenbrug

Trainer

Renske Hoekstra

Trainer

Bram Quaak

Directeur

Gerrita Jansen

Trainer

Mats Ottink

Trainer

Rex den Heijer

Trainer en bedrijfsleider

Coördinator Academy

Marjorie Oskam

Marketing en communicatie adviseur

Govert Henk Mijnders

Trainer

Ivo Liefferink

Trainer

Maarten Pullen

Trainer

Kubiek academy staat voor

Docenten met veel ervaring

Praktijkgericht onderwijs

Erkende kwaliteit

Trainingen in kleine groepen

Na deelname ontvangt u een certificaat

Wat deelnemers zeggen

Voor de zomer heb ik met veel plezier deelgenomen aan de training Duurzame stedenbouw en landschap. Op een participerende wijze verkende de trainer samen met ons wat nodig is om de steden van nu, leefbaar te maken. Zij kon goed uitleggen hoe een levendige stad duurzaam kan groeien hand in hand met de behoeften van de verschillende stakeholders. De trainingen van Kubiek Academy zijn aan te raden aan alle professionals op het gebied van ruimtelijke ordening, planologie, stedenbouw en projectontwikkeling.

Deelnemer training

Het was een fijne en duidelijke cursus, de inhoud, onderwerpen, en de cursusleiders waren goed. Goede beantwoording van de vragen.

Deelnemer training Afwijken bestemmings- of omgevingsplan

Een prima cursus met een heldere uitleg. De onderwerpen en de casus waren goed.

Deelnemer training Omgevingsfactoren, waaronder Stikstof