Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

op de websitetDisclaimer website

Toepassingsbereik
Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door Kubiek Academy BV geëxploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door Kubiek Academy BV worden onderhouden zijn uitsluitend ter informatie en voor het gemak van de bezoeker opgenomen. Kubiek Academy BV staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website van Kubiek Academy BV gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Eigenaar
De website van Kubiek Academy BV is eigendom van Kubiek Academy BV (KvK nr. 72149701).

De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van Kubiek Academy BV. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kubiek Academy BV.

Aansprakelijkheid
Hoewel Kubiek Academy BV maximale zorg besteedt aan de getoonde informatie op de website, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. Kubiek Academy BV aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.