Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

Incompany trainingen

Naast de mogelijkheid om onze trainingen op locatie te volgen, is er ook de mogelijkheid om onze trainingen incompany te volgen zodat u uw werknemers in één enkele middag wegwijs kunt laten maken. Als u hiervoor kiest zal de training volledig op u en uw team aangepast worden. Geen enkel team is hetzelfde dus het is belangrijk om daar in de trainingen rekening mee te houden. Bent u geïnteresseerd in één van onze trainingen maar dan bij u op locatie, en wilt u graag de mogelijkheden bespreken om een training volledig aan uw behoeften aan te passen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of neem meteen contact op de Academy, we kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Onze werkwijze

Bij een aanvraag voor een Incompany training gaan wij als volgt te werk:

Neem contact met ons op

Dat kan via de mail op info@kubiekacademy.nl. Dit kan ook telefonisch met het nummer 0318 505 637.
Of vul uw contactgevevens in op het contactformulier.

Vragenformulier

Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om uw belangrijkste vragen te bespreken. Vervolgens sturen wij u een formulier om al uw vragen in op te nemen.

Offerte

Op basis van het vragenformulier sturen wij u een offerte op.

Inplannen

Als u de offerte heeft geaccepteerd nemen wij telefonisch contact met u op om de training in te plannen op een datum die u schikt.