Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

Op 18 november geeft Kubiek Academy de training Werken met de Omgevingswet. Binnen een dagdeel wordt je bijgespijkerd over alle ins and outs rondom de Omgevingswet

Omgevingswet uitgesteld
De Omgevingswet is nu definitief uitgesteld naar 1 Juli 2023. Het leek het kabinet niet haalbaar om de wet in te laten gaan op 1 Januari 2023. Maar wat verandert er dan precies? Welke onduidelijkheden spelen er nog? En welke actoren zijn gemoeid met de Omgevingswet?

Training Werken met de Omgevingswet

Kubiek Academy speelt op deze vragen in met de training Werken met de Omgevingswet. Vragen waar projectontwikkelaars mee lopen worden beantwoord, maar ook wordt er aandacht besteed aan vragen die nu veel bij gemeenten spelen.

Onze trainer Fred den Boef heeft meer dan 20 jaar ervaring met de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en alles wat met grond en projectontwikkeling te maken heeft. Fred heeft de Omgevingswet grondig doorgenomen en vertelt je in de training over de Omgevingswet, de verwachtingen over ontwikkelingen in de aanloop naar in werking treding en hoe we de wet straks gaan toepassen en welke kansen dit biedt.

Deze training is uitermate geschikt voor projectontwikkelaars en projectleiders ruimtelijke ontwikkelingen. Daarnaast ook erg geschikt voor bouwkundige bureaus en architectenbureaus en beginnende beleidsmedewerkers of adviseurs ruimtelijke ordening werkzaam bij een gemeente.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, meld u snel aan via https://kubiekacademy.nl/cursus-aanbod/werken-met-de-omgevingswet-voor-projectontwikkelaars-en-ondernemers/!