Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

Op 27 Juni en 4 Juli geeft Kubiek Academy de trainingen Werken met de Omgevingswet. Deze training is bedoeld om iedereen die over de Omgevingswet bijgespijkerd wil worden hiervoor de kans te geven.

Onze trainer Fred den Boef heeft meer dan 20 jaar ervaring met de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en alles wat met grond en projectontwikkeling te maken heeft. Fred heeft de Omgevingswet grondig doorgenomen en vertelt je in de training over de Omgevingswet, de verwachtingen over ontwikkelingen in de aanloop naar in werking treding en hoe we de wet straks gaan toepassen en welke kansen dit biedt.

Deze training is uitermate geschikt voor projectontwikkelaars en projectleiders ruimtelijke ontwikkelingen. Daarnaast ook erg geschikt voor bouwkundige bureaus en architectenbureaus en beginnende beleidsmedewerkers of adviseurs ruimtelijke ordening.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen bij één van onze trainingen.