Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

Op 20 Juni en 5 Juli geeft Kubiek Academy de training Participatie en communicatie in gebiedsontwikkeling. Deze training is bedoeld om iedereen die over participatie bijgespijkerd wil worden hiervoor de kans te geven.

Onze trainer Govert Henk Mijnders geeft communicatietrainingen sinds 2007. Zijn specialisatie ligt op het gebied van mensgerichtheid,  de samenwerking met interne én externe actoren, met als doel het behalen van gezamenlijke belangen, óók als er druk op de relatie komt te staan.
In een dynamieke training waarin de focus ligt op rollenspellen en het oefenen van (telefonische) gesprekken, leert Govert Henk u alles over participatie en hoe hier mee om te gaan.

Deze training bestaat uit twee losse sessies met daartussen een huiswerkopdracht. Deze training is zowel gericht op overheden en juristen als op projectontwikkelaars en ondernemers, ook andere partijen in de gebiedsontwikkeling hebben veel baat bij deze training.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen bij één van onze trainingen.