Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

In een tijd van grote woningbehoefte is de verleiding om snel veel woningen te bouwen groot. Om niet de problemen, maar juist de oplossingen van de toekomst te bouwen in onze schaarse ruimte is duurzame stedenbouw essentieel. Hoe pas je dat toe in een project? En welke kansen biedt duurzame stedenbouw?
Op 28 Juni geeft Kubiek Academy de training Duurzame stedenbouw en landschap, de Levende Stad waarin al deze vragen worden besproken.

Onze trainer Elma van Beek heeft ruim 25 jaar ervaring als stedenbouwkundige. Na haar studie aan de TU Delft werkte zij bij verschillende Nederlandse bureaus. Daar groeide haar behoefte om bij te dragen aan een nieuwe toekomst voor het ruimtelijk vakgebied. Daarom specialiseerde zij zich in duurzame stedenbouw en schreef hierover het boek ‘Levende stad, stad om in te leven’.
Deze kennis deelt zij graag met iedereen die over duurzame stedenbouw bijgespijkerd wil worden.

Deze training is zowel gericht op overheden en juristen als op projectontwikkelaars en ondernemers, ook andere partijen in de gebiedsontwikkeling hebben veel baat bij deze training.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen bij één van onze trainingen.