Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

Op 30 September geeft Kubiek Academy de training Afwijken bestemmings- of omgevingsplan.
Het afwijken van het geldende bestemmingsplan of Omgevingsplan voor een gebied kan een uitdagende en tijdrovende klus zijn. Deze training geeft uitleg over hoe om te gaan met het regeldoolhof van de verschillende overheden. En geeft inzicht in het proces van begin tot eind onder de huidige wetgeving evenals de veranderingen onder de Omgevingswet.

Onze trainers Peter Wallenburg en Gerrita Jansen hebben ruime ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen of het ontwikkelen van een bouwplan met een gemeente of ontwikkelaar. Peter en Gerrita hebben de wet- en regelgeving grondig doorgenomen en ook bekeken wat de Omgevingswet gaat veranderen. Deze kennis delen zij graag met iedereen die over omgevingsfactoren en stikstof bijgespijkerd willen worden.

Deze training is uitermate geschikt voor de diverse partijen binnen de gebiedsontwikkeling, zoals projectontwikkelaars, projectleiders, en beleidsadviseurs Ruimtelijke Ontwikkeling binnen gemeenten en woningbouwverenigingen.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen bij één van onze trainingen.