Docenten met veel ervaring        Praktijkgericht onderwijs         Erkende kwaliteit      Trainingen in kleine groepen       Gecertificeerd

Management assistent

WIE WE ZIJN

Kubiek Ruimtelijke Plannen is een onafhankelijk, betrokken en dynamisch adviesbureau op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Wij adviseren bedrijven en particulieren in zowel landelijk als stedelijk gebied bij de verwezenlijking van hun ruimtelijke plannen of het oplossen van mogelijke ruimtelijke problemen. Ook werken wij binnen gemeenten aan de beoordeling van ruimtelijke plannen en het opstellen van RO-producten. Kubiek Academy is onze eigen opleidingsorganisatie, van waaruit wij onze kennis en ervaringen in ruimtelijke projecten delen met professionals in het domein van ruimtelijke ordening. Kubiek kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur met belangrijke waarden als; persoonlijke kracht en ontwikkeling, oog voor elkaar en een collegiale positieve werksfeer.

 

WIE WE ZOEKEN

In deze boeiende en veelzijdige functie heb je een sleutelrol in onze organisatie. Met jouw kwaliteiten ondersteun je directie en management en zorg jij ervoor dat die maximaal worden ontzorgd. Voor collega’s die regelmatig reizen, regel jij de tickets, visums, overnachtingen en vergaderlocaties. Je levert ook een belangrijke bijdrage aan onze Kubiek Academy. Je coördineert meetings, intern en extern. Je maakt afspraken met trainers en opdrachtgevers, partners en (buitenlandse) gasten. Je communiceert rechtstreeks met deelnemers van de Kubiek Academy, over planning, logistieke zaken en administratieve afhandeling. Ons trainingsmateriaal is bij jou in goede handen; jij redigeert documenten en presentaties en je zorgt voor een professionele uitstraling. Datzelfde geldt voor onze website. Op trainingsdagen ontvang je de deelnemers jij leidt alles in goede banen. Een uitdagende functie, waarin je veel verantwoordelijkheden hebt.

FUNCTIE

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde, passende opleiding gevolgd op MBO of HBO niveau.
 • Bij deze functie hoort een professionele, commerciële en dienstverlenende werkhouding.
 • Wij verwachten dat je representatief en gastvrij bent, en oog hebt voor details.
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving, waarin je voortdurend moet schakelen. Een flexibele instelling is dan ook een must.
 • Je bent een echte aanpakker, die houdt van multitasken. Omdat je in deze functie veel lijntjes hebt naar mensen binnen en buiten onze organisatie, moet je snel en doelmatig kunnen communiceren, bij voorkeur ook in het Engels.
 • Met jouw inbreng, nieuwsgierigheid, zelfstandigheid en initiatief ben je een krachtige organisator die zich in deze rol helemaal thuis voelt.

AANBOD

Ons aanbod bestaat uit:

 • Je werkt in een hecht, dynamisch en ambitieus team;
 • Je werkt vanuit een mooie kantoorlokatie, in een prachtig klassiek en tegelijk duurzaam kantoor in Veenendaal;
 • Je werkt in een uitdagende functie waarin jouw ervaring en expertise helemaal tot z’n recht komen;
 • Je krijgt ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
 • Je deelt mee in extraatjes zoals de jaarlijkse (buitenlandse) teamdag(en), de maandelijkse teamlunch, spontane borrels met collega’s en het jaarlijkse diner met partners.

Meer weten? Neem contact op met Rex den Heijer tel. 0318 – 50 56 37. Of email je CV met motivatie naar hrm@kubiek.nu.

Meer info: WWW.KUBIEK.NU – WWW.KUBIEKACADEMY.NL

 

Rex den Heijer
directeur Kubiek Academy 

Heb je een vraag over de vacature? Neem contact met ons op! Bel 0318 – 505 637 of stuur je vraag per email.

Onze werkwijze

Bij een aanvraag voor een Incompany training gaan wij als volgt te werk:

Neem contact met ons op

Dat kan via de mail op info@kubiekacademy.nl. Dit kan ook telefonisch met het nummer 0318 505 637.
Of vul uw contactgevevens in op het contactformulier.

Vragenformulier

Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om uw belangrijkste vragen te bespreken. Vervolgens sturen wij u een formulier om al uw vragen in op te nemen.

Offerte

Op basis van het vragenformulier sturen wij u een offerte op.

Inplannen

Als u de offerte heeft geaccepteerd nemen wij telefonisch contact met u op om de training in te plannen op een datum die u schikt.